Over Ons

Wij zijn Vincent en Maxime, allebei technologie consultants werkzaam bij een groot bedrijf in Amsterdam. Een ding is zeker: samen sta je sterker dan alleen. Samen zijn gaat op het moment echter een stuk lastiger. Senioren die alleen wonen, op zichzelf of in een gemeenschappelijke omgeving, kunnen geen bezoek meer ontvangen. Aangezien bezoek van een dierbare vaak een hoogtepunt is van iemands dag of week, gaat dat ons aan het hart.

Wij hebben geen vitaal beroep, maar onze huisgenoten werken in de zorg. Zij staan in de "front linie" en wij niet en dat frustreert ons. Wij willen ook graag helpen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om ons steentje bij te dragen in deze verontrustende tijden.

Wat kunnen wij doen?

Wij willen mensen in staat stellen in contact te blijven met dierbaren middels technologie. De oplossing is simpel denken wij: koppel tweedehands tablets aan ouderen die hun kinderen-, kleinkinderen en andere familie en vrienden niet meer fysiek kunnen zien. Simpel, effectief en snel te realiseren.